Lenie 't Hart Zeehondenfonds

Lenie ’t Hart ontvangt Gouden Noordster oorkonde van Wout Roorda

Op tweede pinksterdag ontving Lenie ’t Hart in de Roorda State te Uithuizermeeden uit handen van Wout Roorda de Gouden Noordster. Voor Lenie een belangrijke erkenning voor haar inzet voor zeehonden, maar vooral ook voor haar betekenis voor Groningen en verder.

De argumentatie voor de toekenning van de Gouden Noordster laat niets aan duidelijkheid te wensen over: “Veel waardering voor Lenie en haar werk voor de zeehonden. Ze is een belangrijk ambassadeur voor het noorden/Groningen en heeft een enorm netwerk in binnen – en buitenland. www.noordster.org.”

Vanzelfsprekend is Lenie heel blij met dit blijk van erkenning. Ze zegt: “Gelukkig zijn er heel veel mensen die mij waarderen om wat ik voor de zeehonden heb gedaan en nog steeds doe. Deze onderscheiding is daarvan een bevestiging en daarmee ook een hart onder de riem.” Lenie kijkt graag vooruit, en ziet deze onderscheiding als een extra stimulans om door te gaan met haar werk voor de bescherming van hulpbehoevende zeehonden, waar ook ter wereld.

Ze is blij dat veel mensen de nieuwe stichting “Lenie ’t Hart Zeehondenfonds” weten te vinden en haar met een bijdrage willen steunen. Wilt u Lenie ook helpen om zeehonden te redden? Maak dan uw bijdrage over op bankrekening ABN-AMRO 52.78.61.324 t.n.v. Lenie ’t Hart Zeehondenfonds.

Copyright Lenie 't Hart Zeehondenfonds © 2018