Meteen naar de inhoud

Project ‘Geschiedenis van de Kaspische zeehond.’

Stichting Lenie ’t Hart Zeehondenfonds heeft in combinatie met de stichting World Wide Animal Rescue hulp geboden aan de inwoners van Dagestan. Na jaren zijn eindelijk de ogen geopend bij de inwoners dat de Kaspische zeehond hulp nodig heeft. Lenie heeft zich de afgelopen jaren hier ook sterk voor gemaakt.

Mede hierdoor is er een project gelanceerd onder de naam: Geschiedenis van de Kaspische zeehond.

Het eerste evenement werd recent gehouden, dit gebeurde met het Departement Cultuur van Makhachkala en het Instituut voor Ecologie en Duurzame Ontwikkeling van de DGU.

Het officiële deel werd geopend met een presentatie en rapporten waarin de huidige toestand van het ecosysteem van de Kaspische Zee werd besproken en er werd een quiz gehouden over de kennis van dit onderwerp.

Daarna begonnen de deelnemers aan een bijeenkomst met de ontwikkeling van het belangrijkste symbool van het project: De Kaspische zeehond.

Deze bijeenkomst vond plaats in de foyer van het historische park en leerlingen van de Dagestaanse kunstacademie namen plaats achter schildersezels. Zij moesten toen hun eigen visie maken en laten zien van het project.

Het belangrijkste doel van dit evenement was om jongeren de milieuproblemen voor te leggen.

https://www.instagram.com/p/CK9EkyXHsQK/?igshid=18mdm9sdhfbuj